STOLT MEDLEM AV:

Rebecca

Detta är bara början på en väldigt rolig resa

Mitt namn är Rebecca, bosatt 2,5 mil utanför Varberg på en gård där många säkert tänker att den har en alldeles för stor trädgård med alldeles för många blommor. Blommor och trädgård är min största drivkraft och återhämtning.

Började på EMA våren 21 med ingång att sköta allt som inte grabbarna hinner ordna, allt från att ta fram prislistor, produktblad, visitkort och andra layouter tillsammans med vår kollega Johan som är AD ifrån kommunikationsbyrån till att knacka in nya kunder, artiklar, priser på vår hemsida emasweden.com. Som ni förstår så är min post väldigt varierande och utmanade, det mitt hjärta slår lite extra hårt för här på EMA är att få vara med på resan där vi nu tar vägen till att stå på egna ben och bygga och stärka vårt varumärke.

Det som gör att jag trivs på EMA är vårt team där alla brinner precis lika mycket för skopor och tryggheten att vi har en bra produkt där vi vet att det blir bra när vi levererar en leverans till våra leverantörer. Med detta så tror jag att vi har en stor framtid framför oss, detta är bara början på en väldigt rolig resa för oss och förhoppningsvis er.

Väl mött! -Rebecca

10 snabba med Rebecca

Vad letar du efter?

Logga in

Avser återförsäljare