PROUD MEMBER OF:

Alexander

Snyggt ska det vara

Hejsan, det är jag som är Alex!

Jag är en ”gammal” göteborgare som flyttade hit till Kinna 2016 samma veva som jag började på EMA (Rondellen Maskin) som praktikant och blev anställd 2019. Min största uppgift är att boka frakter och ta hand om inleveranser, givetvis att även hålla det snyggt och fräscht på lagret. Vill tro att min plats här på EMA är väldigt viktig då vi ordnar så att kunderna får sina skopor i tid och då även snygga, jag lämnar inte ut något repigt eller smutsigt utan snyggt ska det vara.

Mitt intresse är att producera musik (Spotify @Al3x_g) för det mesta blir det Slap House eller Psytrance. Tittar gärna på serier och jag skulle vilja rekommendera Legdens of Tomorrow, Gaming är också något som jag gärna gör om jag inte umgås med mina vänner; COD (Call of Duty för den som är novis) är ju något som jag gärna spelar då.

Det bästa med EMA är att arbetet är varierande, nu när vi fått in Wille så har det blivit mer socialt ute på lagret då jag tidigare var själv här ute. Ett plus är att han också har ett stort musikintresse! Roligaste är att köra truck, like a glove!

Vår framtid ser ljus ut vill jag tro, tror absolut att vi kommer att växa!

-Tjo!

10 snabba med Alexander

Vad letar du efter?

Logga in

Avser återförsäljare