PROUD MEMBER OF:

Anders

Anders

Bengtsson

Product manager

Vill vara din självklara 'Gropi'

Mina arbetsdagar som Produktansvarig kan se ut ungefär så här: Kolla ritningar, klura på materialval, form, priser, hjälpa till med att ta fram special-skopor, nya tillbehör eller reservdelar om det skulle behövas. Ganska många olika saker som händer på dagarna,

Jag vill tillföra struktur, ordning & reda, och ge mina kollegor och våra kunder de bästa förutsättningarna för att lyckas. ”Enkelhet är motorvägen till målet”

Jag påbörjade min resa på EMA via Rondellen Maskin, jag började hösten 2015 på Rondellen Maskin efter Rondellens förvärv av Fastigheten & Näs Motor och Maskins Hantverkarbutik. Då flyttade några få Rondellare in till mig i dom stora fina lokalerna, Jag drev butiken vidare under hösten och en bit in på våren 2016. Butiken avvecklades under 2016, Jag fick i uppgift att bygga upp lager- & leveransverksamhet för Rondellens försäljningsvaror som innefattade EMA-skoporna. Jobbade med in- och utleveranser fram till mars 2017, då kom ”Polly” (men han vill helst bli kallad John) och tog över lagret.

Då började jag med inköp av EMA-skopor, jobbade vidare med det till Feburari-2018 då började Bert hos oss och tog vid med Lageransvaret och Inköp. Där började mina nuvarande arbetsuppgifter som Produktansvarig för EMA.

När jag inte är här, brukar jag förgylla tillvaron för min familj, vänner & bekanta, hobbyfixa med hus & sommarstuga. Titta på film, experimentera i köket, eller med grillen, muurikkan eller över elden. Har tvingat ut mig själv i löparspåren på sistone. ”Det känns lovande”.

Filmtips: Flykten från DDR (Tysk) eller Den skyldige (Dansk). Annars funkar ju alltid något gött från äldre Starwars.

Det bästa med EMA är mixen av medarbetare med alla möjliga och omöjliga bakgrunder och erfarenheter.

Tillsammans med nyfikenhet, glädje och vara både i och utanför boxen, en nära kontakt med kunden. En stark vilja att lyckas gör oss till ett alternativ att räkna med. Framtiden är spännande och ljus för Ema, vi kommer att fortsätta vara lyhörda och vara på tå. Med ett mycket händelserikt 2021 bakom oss och ännu mycket mer händelserik framtid.

Vi vill vara din självklara ”Gropi”.

10 snabba med Anders

Vad letar du efter?

Logga in

Avser återförsäljare