PROUD MEMBER OF:

Peter

Jag har världens roligaste jobb

Hej! Peter Augustsson här!

Jag jobbar som säljare på EMA och mitt jobb går i princip ut på att hjälpa våra underbara maskinsäljare ute i landet. Det innebär att se till att dom har rätt säljstöd vilket kan vara allt från prislistor till att göra rätt skoppaket till en viss maskin eller till att prata med deras slutkunder om skopor. Jag vill att maskinsäljaren upplever oss på EMA som enkla att ha att göra med, det ska vara enkelt att få tag på oss, enkelt att se vårt sortiment, enkelt att få ett bra flöde. Det ska vara enkelt att ha EMA som skoppartner!

Personligen så är jag 49 år och bor i det vackra Bovallstrand på västkusten med sambo och ett knippe tonåringar.

Då jag tidigare i livet jobbat med mat och dryck, både inom restaurang och på Systembolaget har jag fortfarande att stort intresse för kombinationen mat & dryck.

Det är NÄSTAN lika roligt att kombinera rätt mat med rätt dryck som det är att plocka ihop rätt skoppaket till en 30 tons bandare.

Jag har jobbat som säljare inom entreprenad sedan 2006 och med EMA sedan 2017 och kan med glädje idag säga att jag har världens roligaste jobb.

Att få jobba med högkvalitativa produkter och med grymma medarbetare som alltid ser till kundens bästa gör att jag trivs som fisken i vattnet. Det är inte alltid lätt men det är heller aldrig tråkigt!

Hör av dig till mig oavsett om du undrar om du ska servera bourgogne eller bordeaux till söndagssteken eller om du ska välja en front- eller mittmonterad asfaltskärare till din 6-tonnare.

Vi hörs! Peter

10 snabba med Peter

Vad letar du efter?

Logga in

Avser återförsäljare