PROUD MEMBER OF:

Wilhelm

Alla jobbar efter samma mål och alla jobbar som ett lag

Jag heter Wilhelm Nydén, är 20 år och bosatt i Kinna ungefär 2 minuter med bil från vackra EMA.

På fritiden är det främst fotboll som gäller, jag både spelar och kollar. Lite då och då producerar jag också musik.

Godaste maten är definitivt napolitansk pizza och därav är mitt restips, Europas mest kompletta land, Italien. Eftersom fotbollen är en väldigt stor del av mitt liv tipsar jag om det berömda spelet FIFA som alltid går hem i alla sällskap.

Vin dricker jag tyvärr inte, däremot är öl väldigt gott och Peroni är ett hett tips! När det gäller musik är hiphop/rap min favoritgenre och artister som J. Cole, Kendrick Lamar, Lil Baby och Pop Smoke är alltid en fröjd för örat.

Jag är helt ny här på EMA (började i augusti 2021) och har hittills fått ett fantastiskt intryck. Jag håller till på lagret där vi främst plockar och packar skopor som ska iväg till kund. Vi har även hand om inleveranser så som att lasta av lastbilar och leverera in skoporna i lagret. Ibland så behöver man även montera olika fästen utifrån kundens behov, montera ihop våra dumperkärror, eller också tvätta och snygga till lacken på skoporna. Jag tror att min arbetsuppgift är väldigt viktig, likt alla andras på EMA, då det är jag och Alexander här på lagret som ser till att kunderna får sina produkter fina och fräscha i tid.

Det bästa med EMA måste vara sammanhållningen och drivet vi har i vårt härliga team. Alla jobbar efter samma mål och alla jobbar som ett lag. Den positiva stämningen och det glada bemötandet vi har gentemot varandra gör det riktigt roligt att jobba. Man kommer till, och lämnar jobbet med ett leende på läpparna! Jag tror, med tanke på ovanstående, att EMA bara kommer att fortsätta växa och tillslut är vi absolut störst i skopbranschen!

10 snabba med Wilhelm

Vad letar du efter?

Logga in

Avser återförsäljare