STOLT MEDLEM AV:

Om oss

Kvalitets
design

Om oss

Vi som arbetar med EMA älskar skopor och andra maskintillbehör. Även om vi är unga så besitter vi en gedigen erfarenhet inom branschen och har ägnat över tusentals timmar tillsammans med “Entreprenadsveriges hjärta” – maskinförarna. Det är de som gör jobbet – varje dag, året runt – och att vissa påstår att Sverige har världens mest kräsna maskinförare är nog ingen överdrift. Maskinförarna vet vad de vill ha; den bästa maskinen, med den bästa centralsmörjningen, den bästa förarmiljön, den bästa rotortilten och den absolut bästa skopan. Utmaningen är att det bästa av något är väldigt objektivt. 

Det är ingen nyhet att vi alla fungerar och tycker olika, även när det gäller skopor. Efter drygt 10 år ute hos maskinförare som har fått rita sina egna skopor har vi nog närmare 70 olika ritningar på fast planerskopa med S60, vilket idag har genererat 6 skräddarsydda standardskopor. Anledningen är enkel, vi vet nu att de flesta av er vill ha den långa botten och/eller med keps.

EMA är ett ungt men kompetent varumärke och vi älskar vårt jobb.

ema sortiment

BRETT SORTIMENT

Hos oss på ema hittar du ett brett och uppskattat sortiment, med Sveriges kanske största skopsortiment med modeller från 50 till 4500 liter.

SNABBT VÄXANDE

Idag är vi Sveriges snabbast växande skopmärke. Under år 2020 levererade vi på ema över 3000 skopor till använder landet över.

ema hållbarhet

HÅLLBARA PRODUKTER

Våra produkter är hållbart framtagna, inte endast vissa punktinsatser utan i alla led – från början till slut.

ema-design

UNIK DESIGN

Efter 10 år och tusentals timmar med användarna – maskinisterna – har vi tillsammans med dem tagit fram skräddarsydda men standardmodeller av skopor.

+ 1800
SKOPOR
SÅLDA 2021
+ 300
LAGERFÖRDA
ARTIKLAR
+ 10
DUMPERKÄRROR
SÅLDA 2021
+ 700
LEVERERADE
SPECIALSKOPOR

Vad letar du efter?

Logga in

Avser återförsäljare