Omoss

Kvalitets
Design

Vi som arbetar på EMA älskar skopor och andra maskintillbehör. Även om vi är ett ungt företag så besitter vi en gedigen erfarenhet inom branschen och har ägnat över tusentals timmar tillsammans med “Entreprenadsveriges hjärta” – maskinförarna. Det är de som gör jobbet – varje dag, året runt – och att vissa påstår att Sverige har världens mest kräsna maskinförare är nog ingen överdrift. Maskinförarna vet vad de vill ha; den bästa maskinen, med den bästa centralsmörjningen, den bästa förarmiljön, den bästa rotortilten och den absolut bästa skopan. Utmaningen är att det bästa av något är väldigt objektivt. 

Det är ingen nyhet att vi alla fungerar och tycker olika, även när det gäller skopor. Efter drygt 10 år ute hos maskinförare som har fått rita sina egna skopor har vi nog närmare 70 olika ritningar på fast planerskopa med S60, vilket idag har genererat 6 skräddarsydda standardskopor. Anledningen är enkel, vi vet nu att de flesta av er vill ha den långa botten och/eller med keps.

EMA är ett ungt men kompetent företag och vi älskar vårt jobb.  

Brett sortiment

Hos oss på EMA hittar du ett brett och uppskattat sortiment, med Sveriges kanske största skopsortiment med modeller från 50 till 4500 liter

Snabbt växande

Idag är vi Sveriges snabbast växande skopmärke – under år 2020 levererade vi på EMA ca 3000 skopor till användare landet över

Hållbara produkter

Våra produkter är hållbart framtagna, inte endast genom vissa punktinsatser utan i alla led – från början till slut

Unik design

Efter 10 år och tusentals timmar med användarna – maskinförarna – har vi tillsammans med dem skräddarsytt standardmodeller av skopor

2890+

Skopor sålda 2020

400+

Lagerförda artiklar

48+

Dumperkärror sålda 2020

1000+

Levererade specialskopor

Instagram

Följ oss @emasverige

TACK! 

Underbart att få bilder inskickat! Skopa såld av Rondellen Maskin AB till DXT. 💪😊

Hyd Planerskopa 2300L med smp105 

.........................................................

THANKS 

Wounderful to get these pictures sent to us. Sold by Rondellen Maskin AB to DXT 💪😊
Efter 10 år och tusentals timmar har vi tillsammans med användare - maskinisterna tagit fram skräddarsydda skopor, som standard!
Detta gör att skopor från @emasweden har en egen unik design.
........................................
After 10 years and thousands of hours, together with users - the machinists, we have developed custom buckets, as standard!

This means that buckets from @emasweden have their own unique design.

#emasweden #bucket #skopa #entreprenadsverige
Var med när vi bryter ny mark! 👊

Med planeringsbalkar av stabil konstruktion kan du göra succé. Smidigt och enkelt får du med dig material i balken samtidigt som du effektivt planerar och justerar.

-----------------------------------------------

Join us as we break new ground!

With planning beams of stable construction, you can only succeed. Smooth and easy you get the material with you in the beam while you effectively plan and adjust.
 #emasweden #planeringsbalk #planningbeam #vibryternymark
Information

EMA bryter
ny mark

Intresset för EMA:s produkter har ständigt ökat sedan vi lanserade våra första skopor. I nära samarbete med våra kunder haft möjlighet att utveckla sortimentet och utöka det med nya banbrytande produkter. Vi på EMA är passionerade att driva marknaden framåt och vi hoppas du vill vara med på resan!

I takt med EMA:s tillväxt har varumärket växt sig så starkt att det nu etablerats som eget företag, i fortsatt nära samarbete med Rondellen Maskin.

Både EMA och Rondellen Maskin har mycket på gång och det händer spännande saker i branschen, såväl i Skandinavien som internationellt.

Du som kund till EMA kan nu se fram emot ett förenklat beställningsförfarande där du via en ny fräsch hemsida kan logga in och beställa dina produkter helt utan krångel. Information kring detta kommer i början på vecka 13.

Du kommer fortsatt erbjudas samma engagemang och nära samarbete med oss som din partner.

Välkommen att ta del av den spännande utvecklingen när EMA bryter ny mark!

Robert Nilsson, VD EMA

Kundvagn

Stäng

Inga produkter i varukorgen.

Skicka en förfrågan
Lägg snabborder