Om oss

Kvalitets
design

Om oss

Vi som arbetar på EMA älskar skopor och andra maskintillbehör. Även om vi är en ung verksamhet så besitter vi en gedigen erfarenhet inom branschen och har ägnat över tusentals timmar tillsammans med “Entreprenadsveriges hjärta” – maskinförarna. Det är de som gör jobbet – varje dag, året runt – och att vissa påstår att Sverige har världens mest kräsna maskinförare är nog ingen överdrift. Maskinförarna vet vad de vill ha; den bästa maskinen, med den bästa centralsmörjningen, den bästa förarmiljön, den bästa rotortilten och den absolut bästa skopan. Utmaningen är att det bästa av något är väldigt objektivt. 

Det är ingen nyhet att vi alla fungerar och tycker olika, även när det gäller skopor. Efter drygt 10 år ute hos maskinförare som har fått rita sina egna skopor har vi nog närmare 70 olika ritningar på fast planerskopa med S60, vilket idag har genererat 6 skräddarsydda standardskopor. Anledningen är enkel, vi vet nu att de flesta av er vill ha den långa botten och/eller med keps.

EMA är en ung men kompetent verksamhet och vi älskar vårt jobb.

ema sortiment

BRETT SORTIMENT

Hos oss på ema hittar du ett brett och uppskattat sortiment, med Sveriges kanske största skopsortiment med modeller från 50 till 4500 liter.

SNABBT VÄXANDE

Idag är vi Sveriges snabbast växande skopmärke. Under år 2020 levererade vi på ema över 3000 skopor till använder landet över.

ema hållbarhet

HÅLLBARA PRODUKTER

Våra produkter är hållbart framtagna, inte endast vissa punktinsatser utan i alla led – från början till slut.

ema-design

UNIK DESIGN

Efter 10 år och tusentals timmar med användarna – maskinisterna – har vi tillsammans med dem tagit fram skräddarsydda men standardmodeller av skopor.

+ 1800
SKOPOR
SÅLDA 2021
+ 300
LAGERFÖRDA
ARTIKLAR
+ 10
DUMPERKÄRROR
SÅLDA 2021
+ 700
LEVERERADE
SPECIALSKOPOR

EMA bryter
ny mark

Information

Intresset för EMA:s produkter har ständigt ökat sedan vi lanserade våra första skopor. I nära samarbete med våra kunder haft möjlighet att utveckla sortimentet och utöka det med nya banbrytande produkter. Vi på EMA är passionerade att driva marknaden framåt och vi hoppas du vill vara med på resan!

I takt med EMA:s tillväxt har varumärket växt sig så starkt att det nu etablerats som egen verksamhet, i fortsatt nära samarbete med Rondellen Maskin.

Både EMA och Rondellen Maskin har mycket på gång och det händer spännande saker i branschen, såväl i Skandinavien som internationellt.

Du som kund till EMA kan nu se fram emot ett förenklat beställningsförfarande där du via en ny fräsch hemsida kan logga in och beställa dina produkter helt utan krångel. Information kring detta kommer i början på vecka 13.

Du kommer fortsatt erbjudas samma engagemang och nära samarbete med oss som din partner.

Välkommen att ta del av den spännande utvecklingen när EMA bryter ny mark!

Robert Nilsson, VD EMA